fbpx

Rólunk

Közhely, hogy az egészségünk a legfontosabb, és azt is szokták mondani, hogy az egészséget nem lehet megvásárolni!

Tudatosan lehet azonban óvni a jó állapotunkat, javítanunk a gyenge közérzetünket. Ehhez szeretnénk hozzájárulni olyan természetes alapanyagú termékekkel, amelyek használatának jelenleg nincs ismert kockázata. A mentális jólét folyamatos erősítése mellett szükségünk van táplálékkiegészítő olajokra, vitaminokra, balzsamokra vagy akár fogkrémekre, amelyek a testet támogatják külsőleg és belsőleg a felfrissülésben.

Egy távoli országba tett utazásunk során találkoztunk az ipari kender növényből készült különböző termékekkel. Egy ottani kedves ismerősünk szenvedélyes beszámolói felkeltette az érdeklődésünket és elmélyültünk a téma alapos feldolgozásában, a mi egészségünkre való lehetséges hatásán.

Ez a felismerés vezetett minket arra, hogy a Magyarországon gyógynövényként kevésbé ismert fantasztikus hatású kender növényből előállított termékek forgalmazásába kezdjünk. Hosszas és kiterjedt keresgélés, előkészítés, tesztelés után úgy döntöttünk, hogy belevágunk az élmény megosztásába és a kenderből kinyert CBD-t tartalmazó termékek forgalmazásába.

Kisgyermekes családként, állandó közösségi tagokként szólítunk meg minden egészsége iránt érdeklődőt, hogy tartsanak velünk ezen a fontos úton, amely a Natúr Egészségünkhöz vezet!

Szeretettel és tisztelettel:
Natúr Egészség csapata és közössége

Share This